Emile Wieman

HRM is mijn passie. Vanaf mijn eerste opleiding en werkervaring heb ik mij al bezig gehouden met vraagstukken rondom mensen en werk. Na mijn HBO en universitaire studie op het gebied van HRM, heb ik een ruime advieservaring in zowel profit – als non-profit organisaties (financiële sector, politie, grafische industrie/uitgeverij, ziekenhuizen, uitzendbranche) opgebouwd.

Uit ervaring weet ik dat bij het functioneren van een organisatie de menselijke factor een cruciale rol speelt. Mensen (medewerkers) maken het verschil. Organisaties worden niet gemaakt door middelen of structuren, maar door mensen die daar vorm aan geven op basis van hun (gezamenlijke of individuele) doelen en ambities. Mijn missie is daarom mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun individuele – en/of collectieve doelen. HUMAN Resources Management!

Daar zit mijn kracht!

Mijn mensgerichtheid komt goed van pas bij het coachen van directieleden, leidinggevenden, afdelingen, (individuele) medewerkers, mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging en studenten. Ik merk dat mensen snel open zijn naar mij en meer vertellen dan ze in eerste instantie van plan waren. Dit levert inzichten op waarbij ze voorheen nooit hadden stil gestaan. Ik vind het belangrijk dat mensen ruimte krijgen ook hun gevoel en verbeelding te laten spreken, zonder het zicht op de realiteit te verliezen. Indien nodig hou ik mensen ook een spiegel voor, zonder het contact met ze te verliezen. Ik wek vertrouwen en breng rust. En ik weet ze te motiveren in beweging te komen. Sommigen typeren mij als “de ideale coach”.

“Interesse gewekt? Wil je meer weten? Bel of mail mij voor een kennismakingsgesprek”