Denk je wel eens:

“Ik wil iets anders.”
“Ik vind mijn werk niet leuk meer.”
“Mijn werk is te veel routine en te weinig uitdaging.”
“Ik moet in mijn werk teveel op mijn tenen lopen.”
“Ik ben mijn balans werk/privé kwijt.”
“Ik ben ontevreden over mijn loopbaan.”
“Ik wil mij meer ontwikkelen.”
“Welk werk past nu beter bij mij?.”
“Wat wil ik nu werkelijk doen?.”

Dan wordt het tijd voor verandering.

Loopbaancoaching

Voor een stap naar werk dat je écht leuk vindt. Waar je je talenten optimaal kunt gebruiken en waar je met een glimlach naar toe gaat.

Is dat moeilijk?

Niet als je gebruik maakt van de ondersteuning, begeleiding en advies van ‘Wieman Werkt’. Ik help je door middel van gesprekken en oefeningen jouw kwaliteiten en capaciteiten ontdekken. Door gebruik te maken van ‘Visual Coaching’ laat ik ook je gevoelens en verbeelding een woordje mee spreken.

Hierdoor raak je snel de kern van je vraag en ontstaan er inzichten waar je voorheen nog niet eerder bij stil had gestaan.
Lees hier ‘Hoe werkt Visual Coaching?’.

Als alles in kaart is gebracht gaan we kijken welke belemmeringen je nieuwe toekomst in de weg staan en hoe jij ze kunt opruimen. Het traject wordt afgesloten met een plan van aanpak en een afspraak over de eerste stap in je nieuwe loopbaan.

Het loopbaantraject is maatwerk, elk traject is dan ook per persoon verschillend. Een traject start met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Ik maak op grond hiervan een voorstel voor een aanpak. Als we beiden vinden dat het klikt en we zijn het eens over de aanpak, dan gaan we van start.

“Interesse gewekt? Wil je meer weten? Bel of mail mij voor een kennismakingsgesprek”